Услуги
Сватбено фото и видеозаснемане

Индивидуални и семейни фотосесии

Свето кръщение

Абитуриентски бал

Рожден ден

Годежна фотосесия

Интериорни и екстериорни снимки

Коледни фотосесии

Заснемане с дрон

Изработка на рекламен видеоклип

Печатни услуги: Копиране на снимки, широкоформатен фотопечат, флаери, календари, визитки, плакати, печат върху канава и арт хартии

Други услуги: изработка на лого, дизайн и предпечат, набор на текст


Симакс Студио предлага фото и видеозаснемане на всякакви семейни тържества и събития - сватби, Свето кръщение, абитуриентски, и др. Имаме заснети стотици индивидуални фотосесии или сесии за различни брандове. В сайта ни има секция „Авторски снимки“ в която можете да закупите избрана от вас пейзажна или друга фотография.

Ако се интересувате от заснемане на вашата сватба или друг семеен празник, моля опишете датата и мястото на събитието и ние ще ви отговорим. Това можете да направите на посочения имейл за контакт- simax@abv.bg, или да се свържете с нас на тел. 0895/327 736.


Можем да ви предложим и заснемане на сватбения ден от двама фотографи. Единият фотограф заснема приготовленията на булката – грим, прическа, облекло, а другият – младоженеца. По време на фотосесията на младоженците единият фотограф работи като асистент, като по този начин се гарантира двойно по-добър резултат. По време на тържеството в ресторанта отразяваме две гледни точки на всички ритуали и правим много повече снимки на гостите. В този случай имаме пълно заснемане на сватбения ден. Този вариант е предпочитан от младоженци, които желаят нищо от сватбения ден да не остане скрито.


- Предсватбена фотосесия – 200лв. - Получавате до 200 обработени кадъра

– Свето кръщение – 150лв за първия час +70лв. за всеки следващ започнат час - Получавате до 300 обработени кадъра на DVD диск в кутия с обложка.

– Семейна абитуриентска в ресторант + фотосесия на абитуриента – 150лв. за първия час+ 70лв.за всеки започнат допълнителен час. - Получавате всички заснети и обработени кадри на DVD в кутия с обложка.

- Индивидуална фотосесия в рамките на 1-2 часа – 150лв. - Получавате всички кадри на DVD диск в кутия с обложка.

- Детски рожден ден в рамките на 1-2 часа – 150лв. - Получавате всички заснети и обработени кадри на DVD в кутия с обложка.